Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Окружни сусрети васпитача – Пожега 2023.

У суботу 18.03.2023.у биоскопу Културног центра у Пожеги, организовани су окружни стручни сусрети васпитача Златиборског округа у организацији Удружења васпитача Златиборског округа уз подршку Савеза удружења васпитача Србије и предшколске установе „Олга Јовичић Рита“ из Пожеге.

Тема скупа била је : „Грађење односа као подршка дететове добробити у реалном програму“.

Скуп су поздравиле Снежана Зарић, председник Удружења васпитача Златиборског округа и Снежана Шљивић, директор ПУ „Олга Јовичић Рита“, као и проф др Снежана Маринковић, декан Педагошког факултета у Ужицу. Након уводног излагања “ Како видимо дете у развијању реалног програма“ Марије Старчевић, директора ПУ „Дечје царство“ из Велике Плане, чланови Удружења васпитача из Пожеге, Ужица, Чајетине, Косјерића, Бајине Баште, Сјенице, Ариља, Нове Вароши, Прибоја и Пријепоља имали су прилику да размене своје искуство са васпитачима који су у три паралелне сесије презентовали своје радове из следеих градова: Земуна, Београда, Обреновца, Крагујевца, Краљева, Ужица и Пожеге.

На крају скупа подељена су уверења, захвалнице и потврде. Скупу је присуствовало 148 васпитача, стручних сарадника и директора.